- Autor: evi71
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 936 |
Klobása moravská | 245 |
Okurky sterilované | 200 |
Vejce celá průměr | 166 |
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr | 200 |
Dochucovadla:
soľ,korenie kmín
Energetická hodnota celkem: 9773 kJ
Bílkoviny (g): 82,
Tuky (g): 135,
Sacharidy (g): 199,
SAFA (g): 73,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 814 kJ
Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 16.6, SAFA (g): 6.1, Cukry (g): 3.1, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.