- Autor: jirinasob
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné průměr | 100 |
Jablka | 350 |
Máslo | 10 |
Vlašské ořechy | 30 |
Med | 30 |
Dochucovadla:
skořice
Energetická hodnota celkem: 3945 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 141,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 66,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 247 kJ
Bílkoviny (g): 1.1, Tuky (g): 2.1, Sacharidy (g): 8.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 4.1, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
vše nastrouhat a následně promísit v robotu s nožovým nástavcem, vzniklou polotuhou hmotu nabírat na lžíci a na pečícím papíru utvořit 16 hromádek, péct při 150-180
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.