- Autor: SBAneta
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené | 40 |
Cibule | 25 |
Česnek | 4 |
Oleje (všechny druhy) | 100 |
Mleté maso na sekanou | 150 |
Zelí bílé kysané | 100 |
Eidam 30 % průměr | 200 |
Sůl | 4 |
Energetická hodnota celkem: 8265 kJ
Bílkoviny (g): 78,
Tuky (g): 179,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 55,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 517 kJ
Bílkoviny (g): 4.9, Tuky (g): 11.2, Sacharidy (g): 0.9, SAFA (g): 3.4, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Nakrájenou cibuli osmahneme na pánvi, přidáme lisovaný česnek a mleté maso. Přidáme pokrájené zelí, osolíme, okmínujeme a restujeme asi 5 min. Nakonec přidáme petrželovou nať. Brambory překrojíme napůl, vydlabeme vnitřek, naplníme směsí. vložíme do zapékací mísy, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct - na 180, 15 min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.