- Autor: Zahoranka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Slepičí maso vařené BK | 300 |
Oleje (všechny druhy) | 15 |
Hořčice plnotučná | 30 |
Ocet | 5 |
Energetická hodnota celkem: 1881 kJ
Bílkoviny (g): 55,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 4,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 314 kJ
Bílkoviny (g): 9.2, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 0.7, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.