- Autor: Svaneyck
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa | 180 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Cibule | 100 |
Mrkev | 180 |
Hrášek zelený sterilovaný | 125 |
Bujon kureci | 200 |
Rajský protlak | 10 |
Dochucovadla:
Provensalske, bazalka, tymian
Energetická hodnota celkem: 1902 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 634 kJ
Bílkoviny (g): 17.7, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Maso oprancime, pridame cibuli, cesnek. Posleze pridame bujon a nechame dusit. Po case prisypeme nakrajenou mrkev na kousicky a cekame dokud nezmekne. Nasledne pridame hrasek, jen tak dlouho aby se ohral a pak jeste protlak. Jidlo se podava s brmbory ci ryzi.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.