- Autor: makov
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa | 150 |
Celer - bulva | 150 |
Žloutek | 20 |
Oleje (všechny druhy) | 30 |
Dochucovadla:
kurkuma, sůl, pepř, mletý kmín
Energetická hodnota celkem: 2340 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Kuřecí maso marinujeme v oleji ochuceném 1 lžičkou kurkumy,(nebo kari), před úpravou ho umeleme společně s celerem na masovém mlýnku, přidáme 1 žloutek a koření a opečeme na oleji. Jí se se zeleninovým salátem.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.