- Autor: terkam
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí červené hlávkové | 200 |
Zelí bílé hlávkové | 200 |
Jablka | 100 |
Pomeranče | 200 |
Hrozinky | 50 |
Energetická hodnota celkem: 1510 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 82,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 62,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 378 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 20.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 15.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
zelí červené i bílé nasekat na robotu, přidat nastrouhaná jablka ,pomeranč a rozinky
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.