- Autor: marencinovam
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
datlový sirup | 5 |
Jablka | 50 |
Polenta | 40 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 100 |
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 125 |
Hořká čokoláda s kousky malin | 12 |
Energetická hodnota celkem: 1610 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 54,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 805 kJ
Bílkoviny (g): 12.5, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 2, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Jablko nastrouháme a smícháme s tvarohem a 2 PL mléka a pořádně promíchááme. Polentu s mlékem 80 ml a vodou přivedeme k varu a uvaříme kaši, do mmisky dáme půlku kaše, tvaroh s jablkem a zbylou kaší a a pokapeme datlovým sirupem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.