- Autor: havrankova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska filé | 200 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Česnek | 20 |
Paprika žlutá | 150 |
Rajčata Cherry | 200 |
Dochucovadla:
sůl, kmín, provensálské koření
Energetická hodnota celkem: 1237 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
na rozpáleném oleji osmahnu 2 ks filé, které jsme osolili a okmínovali, pak na pánev přidáme nakrájená rajčata a papriku, posipeme provensálským kořením a přidáme 1 stroužek česneku a dusíme do měkka
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.