- Autor: vrosova
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná bílá průměr | 350 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Krájená rajčata Valfrutta | 240 |
Droždí | 10 |
Cukr průměr | 5 |
Česnek | 10 |
Energetická hodnota celkem: 6049 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 266,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1512 kJ
Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 66.5, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Z 220 ml teplé vody, droždí a cukru udělat kvásek. Smíchat mouku, kávovou lžičku soli, kvásek a olej. Těsto nechat půl hodiny odpočinout, potřít krájenými rajčaty smíchanými s 2 stroužky česneku, špetkou soli, oreganem a bazalkou. Péct na 220 stupňů asi 15 minut dozlatova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.