- Autor: lenka.kasprikova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 38 |
Játra drůbeží | 670 |
Oleje (všechny druhy) | 35 |
Cibule | 123 |
Voda | 600 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, kmín, oregano.
Energetická hodnota celkem: 5922 kJ
Bílkoviny (g): 161,
Tuky (g): 69,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 987 kJ
Bílkoviny (g): 26.8, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 7.8, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, přidáme játra nakrájené na kousky a orestujeme. Podlijeme vodou a přidáme koření. Nakonec pokrm zahustíme a osolíme.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.