- Autor: Jana111
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 750 |
Kroupy ječné | 100 |
Brambory vařené | 50 |
Mrkev | 50 |
Dochucovadla:
smažená zelenina, sůl
Energetická hodnota celkem: 1740 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 88,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 348 kJ
Bílkoviny (g): 2.4, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 17.6, SAFA (g): 0, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Uděláme vývar z uzené kosti zavaříme mrkev a kroupy. Až jsou kropy skoro měkké přidáme nadrono nakrájené 2 brambory. A vaříme do měkka. nakonec vyndáme maso z polívky
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.