- Autor: Vlcice
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná celozrnná průměr | 45 |
Vejce celá průměr | 5 |
Mléko polotučné čerstvé průměr | 10 |
Cukr průměr | 10 |
Jablka | 20 |
Mandle | 3 |
Hrozinky | 7 |
Energetická hodnota celkem: 997 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
2 hrnky celozrnné mouky, 1 hrnek třtinového cukru, 1 hrnek mléka, 1 vejce, 1 prášek do pečiva, 5 jablek, rozinky, mandle, cukr
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.