- Autor: sediva.p
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 220 |
Paprika červená | 200 |
Paprika zelená | 200 |
Paprika žlutá | 200 |
Salám gothajský | 500 |
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 300 |
Kečup | 200 |
Oleje (všechny druhy) | 50 |
Pivo nealkoholické Birell | 500 |
Dochucovadla:
sůl,chilli
Energetická hodnota celkem: 14680 kJ
Bílkoviny (g): 101,
Tuky (g): 272,
Sacharidy (g): 156,
SAFA (g): 104,
Cukry (g): 75,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 18
Energetická hodnota na 1 porci: 1468 kJ
Bílkoviny (g): 10.1, Tuky (g): 27.2, Sacharidy (g): 15.6, SAFA (g): 10.4, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Na oleji opečeme klobásu nakrájenou na kolečka. Přidáme cibuli na půl kolečka. Papriku na nudličky. Vyklopíme fazole, dochutíme solí, pepřem, chilli, kečupem, podlijeme trochou piva.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.