- Autor: varatko
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 167 |
Oleje (všechny druhy) | 85 |
Bujón suchý stav | 26 |
Mouka pšeničná hladká | 66 |
Pór | 533 |
Vejce celá průměr | 111 |
Dochucovadla:
muskatovy kvet, sul, pepr, majoranka, cesnek
Energetická hodnota celkem: 6245 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 101,
Sacharidy (g): 107,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1041 kJ
Bílkoviny (g): 6.2, Tuky (g): 16.8, Sacharidy (g): 17.8, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 6.2, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Do hrne nalijeme olej, spenime na nem cibulku, zaprasime moukou, kratce zprazime. Prilijeme vodu, 2kostky bujonu a pridame porek, jak bile tak zelene casti. Povarime do zmeknuti porku. Ochutime muskatovym kvetem, osolime, opeprime, pridame majoranku, cesnek a hotovo. Dobrou chut
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.