- Autor: varatko
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 175 |
Mouka pšeničná polohrubá | 200 |
Cukr průměr | 106 |
Prášek do pečiva | 12 |
Mléko trvanlivé 1,5% Pilos | 300 |
Vejce celá průměr | 65 |
Oleje (všechny druhy) | 150 |
Rybíz červený | 283 |
Energetická hodnota celkem: 14269 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 163,
Sacharidy (g): 419,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 138,
Vláknina (g): 46,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1427 kJ
Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 41.9, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 13.8, Vláknina (g): 4.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Sypké potraviny nasypat do mísy, zamíchat, přidat tekuté, propracovat. Těsto nalít na plech, poklást libovolným ovocem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.