- Autor: Alena15
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer - bulva | 90 |
Jablka | 140 |
Termix - průměr (Kunín) | 80 |
Majonéza | 60 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 2957 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 54,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1479 kJ
Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 22.5, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.