- Autor: sebena
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dýně | 500 |
Česnek | 4 |
Jogurt bílý selský (Hollandia) | 100 |
Sezamová semínka | 4 |
Dochucovadla:
sůl, mletý pepř, čerstvý zázvor asi 6g, záleží na chuti můžete i víc
Energetická hodnota celkem: 1030 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 258 kJ
Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 8.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Dýni oloupeme a zbavíme semínek, nakrájíme na kostky a dáme vařit do měkka, přidáme česnek, zázvor, sůl, pepř a rozmixujeme, podle chuti ještě dochutíme, případně naředíme převařenou vodou na každou porci dáme lžíci bílého jogurtu a posypeme na sucho opraženými sezamovými semínky. Dobrou chut
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.