- Autor: pidrmanka
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák ve vlastní šťávě | 130 |
Česnek | 3 |
Oleje (všechny druhy) | 8 |
Passata | 205 |
Dochucovadla:
peperocino, bazalka.
Energetická hodnota celkem: 958 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 479 kJ
Bílkoviny (g): 16.5, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Na olivovém oleji orestujeme česnek, když začne zlátnout přidáme tuňáka a následuje passata. Necháme třetinu odvařit a můžeme dochutit špetkou peperocina nebo bazalkou...prostě jak máme chuť. Na doplnění zeleniny přidávám 100 g cukety nebo baklažánu...
Komentáře je možné psát až po přihlášení.