- Autor: 78marunka
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené | 900 |
Mouka pšeničná polohrubá | 303 |
Vejce celá průměr | 55 |
Párky drůbeží | 110 |
Špek | 5 |
Klobása moravská | 250 |
Cibule | 70 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 11352 kJ
Bílkoviny (g): 107,
Tuky (g): 85,
Sacharidy (g): 375,
SAFA (g): 37,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 43,
Sůl (g): 13
Energetická hodnota na 1 porci: 1622 kJ
Bílkoviny (g): 15.3, Tuky (g): 12.1, Sacharidy (g): 53.6, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 6.1, Sůl (g): 1.9
Postup přípravy
Uvaříme zemáky ve slupce, oloupeme a nastrouháme, smícháme z moukou, vejci. Rozdělíme na kousky a jednotlivé kousky plníme uzeninovou směsí
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.