- Autor: lenkasparova
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa | 500 |
Brokolice | 300 |
Máslo | 20 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 100 |
Těstoviny vařené - průměr | 200 |
Parmezán 25 % průměr | 50 |
Dochucovadla:
muškátový ořech, sůl, pepř, koření Adžika na kuřecí maso
Energetická hodnota celkem: 5693 kJ
Bílkoviny (g): 160,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 84,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1423 kJ
Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
kuřecí maso nakrájíme, osmahneme na pánvi, okořeníme. V jiné nádobě připravíme bešamelovou omáčku. Do zapékací mísy dáme 1.vrstvu lasagní, polijeme částí bešamelu, přidáme maso, uvařenou brokolici. Přikryjeme 2.vrstvou lasagní, dolijeme bešamel, posypeme sýrem a dáme na cca 30min zapéct. Brou chuť :-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.