- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůta průměr | 600 |
Cibule | 200 |
Česnek | 40 |
Voda | 150 |
Dochucovadla:
sůl, česnek, kmín na maso, sůl na placičky a sůl, (cukr) a ocet na zelí
Energetická hodnota celkem: 3844 kJ
Bílkoviny (g): 137,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 961 kJ
Bílkoviny (g): 34.3, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Krůtí stehenní plátek nakrájíme na špalíky, jednu cibuli na plátky, osolíme, přidáme kmín a utřený česnek a pečeme mírně podlité nejlépe v remosce do měkka. Mezi tím si připravíme obvyklým způsobem zelí ale místo bílého zelí použijeme zelí čínské, a jako přílohu bramborové placičky, které, které si připravíme tak, že smícháme jeden díl nastrouhaných syrových a jeden díl nastrouhaných vařených brambor, které spojíme vejcem a osolíme. Hmotu upečeme na olejem vytřené pánvi.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.