- Autor: vmpehlova
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 500 |
Cibule | 80 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Mrkev | 300 |
Petržel - kořen | 200 |
Celer - bulva | 100 |
Brambory zimní | 300 |
Mouka pšeničná hladká | 15 |
Energetická hodnota celkem: 7172 kJ
Bílkoviny (g): 113,
Tuky (g): 82,
Sacharidy (g): 133,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1434 kJ
Bílkoviny (g): 22.6, Tuky (g): 16.4, Sacharidy (g): 26.6, SAFA (g): 6, Cukry (g): 9.2, Vláknina (g): 4.6, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.