- Autor: Tanein
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny vařené - průměr | 60 |
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 50 |
Kečup | 50 |
Oleje (všechny druhy) | 3 |
Cuketa | 90 |
Houby čerstvé průměr | 300 |
Kuřecí prsa | 240 |
Dochucovadla:
Maďarské gulášové koření, sůl
Energetická hodnota celkem: 2383 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1192 kJ
Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 1, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 11.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Nakrájíme si kuřecí prsa a hlívu na kostičky, cuketu na hranolky a vystříkáme pánev olejem ve spreji. Zahřejeme jí a dáme smažit nejprve maso a pak vše ostatní. Zelenina pouští vodu, ale můžeme i podlít, ale těsně předtím přidáme koření. Tak aby se zahřálo, ale nepřepálilo. Potom přidáme fazole z konzervy. Dusíme a přidáme trochu kečupu nebo rajského protlaku. Nakonec přidáme uvařené těstoviny. Necháme už jen dojít na horké pánvi.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.