- Autor: ZoraSiskova
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 175 |
Oleje (všechny druhy) | 30 |
Zelí bílé kysané | 450 |
Kuřecí prsní řízky albert Quality | 400 |
Voda | 800 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 200 |
Dochucovadla:
Kmín,sůl,pepř,gulášové koření,sl.paprika,majoránka
Energetická hodnota celkem: 4543 kJ
Bílkoviny (g): 106,
Tuky (g): 54,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1136 kJ
Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 13.5, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Ne olej dáme mírně osmahnout cibuli,přidáme nakrájené kuřecí maso-kuřecí řízky-,osolíme,opepříme,okmínujeme a chvíli dusíme.Přidáme gulášovou papriku,majoránku a trošku gulášového koření a opět cca 10 minut dusíme.Doplníme překrájeným kysaným zelím,zalijeme cca800 ml.vody a dusíme.Vodu částečně vydusíme a pak přilijeme smetanu.Necháme přejít varem a podáváme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.