- Autor: paulline
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná polohrubá | 250 |
Mléko kefírové 1 % tuku průměr | 500 |
Cukr průměr | 20 |
Vejce celá průměr | 110 |
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 150 |
Džem průměr | 50 |
Jogurt bílý selský (Hollandia) | 250 |
Energetická hodnota celkem: 7145 kJ
Bílkoviny (g): 81,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 278,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 92,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1191 kJ
Bílkoviny (g): 13.5, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 46.3, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 15.3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.