- Autor: nantlova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
rajčata krájená sterilovaná | 800 |
Šunka dušená strojová | 200 |
Celer řapíkatý | 120 |
Cibule | 100 |
Česnek | 15 |
Oleje (všechny druhy) | 15 |
Cukr průměr | 15 |
Parmezán 25 % průměr | 55 |
Energetická hodnota celkem: 4349 kJ
Bílkoviny (g): 69,
Tuky (g): 47,
Sacharidy (g): 67,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 45,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 1087 kJ
Bílkoviny (g): 17.3, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 11.3, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.