- Autor: jitavejrov
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 1 |
Cibule | 1 |
Voda | 500 |
Kečup | 250 |
Perník průměr | 1 |
Dochucovadla:
cukr,skořice,bobkový list,pepř celý
Energetická hodnota celkem: 1131 kJ
Bílkoviny (g): 3,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 61,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 283 kJ
Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 15.3, SAFA (g): 0, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Osmažíme malou cibuli,zalijeme vodou,přidáme koření a povaříme.Pak přidáme půl lahve sladkého kečupu,rozdrobený švestkový perník a povaříme.Po deseti minutách propasírujeme přes síto,osladíme a přidáme špetku skořice.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.