- Autor: martik79
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta na řízky | 500 |
Kapusta hlávková | 700 |
Cibule | 40 |
Sádlo vepřové škvařené | 5 |
Voda | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 5358 kJ
Bílkoviny (g): 105,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 893 kJ
Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Na sádle zpěním cibulku a přidám maso na kostky, osolím a opepřím a dusím dokud není skoro měkké. Přidám nakrájenou kapustu na proužky a přilejdu vodu. Dusím dokud není kapusta měkká. Dochutím.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.