- Autor: emveanclova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra průměr | 600 |
Voda | 500 |
Máslo | 50 |
Mouka pšeničná hladká | 40 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 5517 kJ
Bílkoviny (g): 143,
Tuky (g): 69,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1379 kJ
Bílkoviny (g): 35.8, Tuky (g): 17.3, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 8.3, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
nakrájet vepřová játra na kostičky a dát na olej osmažit, pak zalít vodou a vařit do měkka. Poté osolit a opepřit podle chuti a přidáme jišku z másla a hl. mouky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.