- Autor: batkova
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jelení | 900 |
Cibule | 500 |
Rajský protlak | 140 |
Česnek | 10 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Oleje (všechny druhy) | 30 |
Dochucovadla:
kmín, sladká paprika, pepř, majoránka, nové koření, jalovec, česnek, sůl
Energetická hodnota celkem: 7126 kJ
Bílkoviny (g): 212,
Tuky (g): 50,
Sacharidy (g): 90,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 50,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1188 kJ
Bílkoviny (g): 35.3, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 2, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
orestujeme cibulku+ kmín, přidáme maso a restujeme až se zatáhne, přidáme papriku a promícháme, přidáme protlak, podlejeme a dusíme doměkka, podléváme dle potřeby, zahustíme moukou( chlebem), dochutíme majoránkou, solí,česnekem, omastek by měl vystoupit na povrch
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.