- Autor: viktorijas
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tatarská omáčka | 150 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Vejce celá průměr | 55 |
Mrkev | 100 |
Brambory zimní | 300 |
Červená řepa | 300 |
Sleď marinovaný v octovém nálevu | 250 |
Energetická hodnota celkem: 7104 kJ
Bílkoviny (g): 62,
Tuky (g): 114,
Sacharidy (g): 107,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1776 kJ
Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 28.5, Sacharidy (g): 26.8, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.