- Autor: Jiri71
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
červené fazole Classic | 1680 |
Cibule | 199 |
Šunka kuřecí prsní | 400 |
Kečup | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 40 |
Energetická hodnota celkem: 11726 kJ
Bílkoviny (g): 179,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 317,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 191,
Vláknina (g): 53,
Sůl (g): 24
Energetická hodnota na 1 porci: 1954 kJ
Bílkoviny (g): 29.8, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 52.8, SAFA (g): 2, Cukry (g): 31.8, Vláknina (g): 8.8, Sůl (g): 4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.