- Autor: DrAlice81
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Klobása čabajská průměr | 240 |
Mrkev | 100 |
Pór | 50 |
Celer řapíkatý | 20 |
Čočka | 210 |
Voda | 800 |
Energetická hodnota celkem: 8348 kJ
Bílkoviny (g): 98,
Tuky (g): 119,
Sacharidy (g): 134,
SAFA (g): 53,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 2087 kJ
Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 29.8, Sacharidy (g): 33.5, SAFA (g): 13.3, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
nakrájíme klobásy, nasucho orestujeme na pánvi, pustí trochu tuku, do toho přidáme nastrouhanou mrkev, červenou čočku, promícháme, zalijeme vodou a přidáme zbylou zeleninu, dusíme do měkka ccca 5-7 minut
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.