- Autor: jirinasob
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Citrony | 10 |
Džus pomerančový 100% | 100 |
Cibule šalotka | 30 |
Cibule | 80 |
Kuřecí prsa | 120 |
Dochucovadla:
rozmarýn, sůl, pepř, špetka sušených jalapeňos
Energetická hodnota celkem: 920 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Tenké plátky prsou marinovat spolu s kolečky cibule alespoň 1 hodinu v marinádě z pomerančové (z 1 pomeranče) a citronové šťávy (1lžička) soli, pepře, rozmarýnya papriček. Opéct společně na pánvi do vypečení šťávy.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.