- Autor: PavlinkaR
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná bílá průměr | 1000 |
Droždí | 42 |
Sůl | 3 |
Voda | 50 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 15012 kJ
Bílkoviny (g): 105,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 715,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 3753 kJ
Bílkoviny (g): 26.3, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 178.8, SAFA (g): 1, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Těsto na pizzu připravíme tak, že rozmícháme droždí ve vlažné vodě a smícháme s hladkou mouku, olivovým olejem a špetkou soli. Vzniklé těsto rozdělíme na čtyři bochánky, zabalíme do folie a necháme alespoň 12 hodin odležet v lednici.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.