- Autor: muriela
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 63.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr průměr | 300 |
Bílek | 150 |
Dochucovadla:
špetka soli
Energetická hodnota celkem: 5130 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 285,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 285,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 81 kJ
Bílkoviny (g): 0.3, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Bílky s cukrem a špetkou vyšleháme do husta, pak s nádobou vložíme do vodní lázně a vyšleháme do hladka. Potom přendáme do nádoby se studenou vodou a šleháme do vychladnutí. Na plech dáme pečící papír, lžičkou a lžicí tvoříme pusinky. Sušíme v troubě cca 60 min. na 100°C
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.