- Autor: juvinka
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 38 |
Cibule | 58 |
Mrkev | 295 |
Vepřové libové průměr | 430 |
Dochucovadla:
zázvor mletý, kmní drcený/mletý, sůl
Energetická hodnota celkem: 6383 kJ
Bílkoviny (g): 82,
Tuky (g): 115,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 39,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1596 kJ
Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 28.8, Sacharidy (g): 8.8, SAFA (g): 9.8, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na oleji osmahneme cibuli, přidáme nakrájené maso na kostičky, okořeníme solí, kmínem a podusíme. Přidáme nakrájenou mrkev a dochutíme zázvorem a solí, opět podusíme a občas promícháme a podléváme. Až je mrkvev měkká, zahustíme a dochutíme dle potřeby. Podáváme s vařeným bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.