- Autor: gabag
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer - bulva | 500 |
Kuřecí prsa | 200 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Dochucovadla:
kurkuma
Energetická hodnota celkem: 2650 kJ
Bílkoviny (g): 56,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1325 kJ
Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 9.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
umeleme na strojku kuřecí prsa 200 g a 500 g celeru,přidáme dvě lžičky kurkumy,jedno vejce a promícháme.Kdo potřebuje,může osolit.Ze směsi tvoříme karbanátky a pečeme na malém množství tuku...stačí vymazat pánev olejem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.