- Autor: chrissie
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko polotučné průměr | 100 |
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 100 |
Jablka | 100 |
Pudink vanilkový - prášek | 5 |
Hrozinky | 5 |
Dochucovadla:
Skořice. Sladidlo - řepný cukr, šťáva z agáve nebo stévie ( malinké množství přimícháme do pudinku)
Energetická hodnota celkem: 877 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Dáme si vařit mléko smíchané s pudinkovým práškem. Vaříme asi 5 - 10 minut za stálého míchání. Nakrájíme si jablko na malé kostičky a smícháme v misce s tvarohem. Přisypeme skořici. Hotový ,,pudink" (nebude tak tuhý jako běžný) přilijeme do tvarohu s jablkem. Promícháme a lžící přendáme do muffinových formiček. Na každý muffin dáme jednu hrozinku a pečeme v předehřáté troubě tak 15 - 20 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.