- Autor: muriela
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Losos filety bez kůže (mražené) | 200 |
Brambory vařené | 200 |
Fazolky | 150 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř,rozmarýn
Energetická hodnota celkem: 2106 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 4
Postup přípravy
Čerstvý filet lososa bez kůže okořeníme čerstvě nadrceným pepřem a nasekaným čerstvým rozmarýnem. Orestujeme na oleji z obou stran, posolíme. Podáváme s bramborem a zeleninou ... třeba fazolkami, nebo můžeme spolu s lososem restovat cherry rajčátka okořeněná čerstvě drceným pepřem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.