- Autor: sebena
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Vejce celá průměr | 55 |
Krupice pšeničná | 70 |
Pomeranče | 100 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 60 |
Smetana na vaření 10% | 50 |
Dochucovadla:
skořice, sůl
Energetická hodnota celkem: 3476 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 131,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 77,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 869 kJ
Bílkoviny (g): 11.8, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 32.8, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 19.3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
těsto vše smícháme a pomoci dvou lžic tvarujeme noky a vaříme v osolené vodě 3-4min Omáčka: cikr necháme zkaramelizovat přidáme nakrájený pomeranč zbavený všech bílých části podlijeme vodou a necháme provařit přidáme skořici a smetanu a rozmixujeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.