- Autor: katebag
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná bílá | 300 |
Otruby | 15 |
Mouka žitná celozrnná | 150 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 270 |
Sůl | 3 |
Droždí | 21 |
Lněné semínko drcené | 20 |
Energetická hodnota celkem: 7451 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 338,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 44,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 621 kJ
Bílkoviny (g): 5.6, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 28.2, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 1.7, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zadělat těsto, nechat vvkynout, péct mírně.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.