- Autor: hakykralova
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 120 |
Smetana ke šlehání 31% | 480 |
Slepičí vývar | 800 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Knedlíky houskové kynuté | 660 |
Dochucovadla:
nové koření, bobkový list, sůl, lahůdková paprika.
Energetická hodnota celkem: 15686 kJ
Bílkoviny (g): 86,
Tuky (g): 259,
Sacharidy (g): 453,
SAFA (g): 156,
Cukry (g): 61,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 2614 kJ
Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 43.2, Sacharidy (g): 75.5, SAFA (g): 26, Cukry (g): 10.2, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1.7
Postup přípravy
Uděláme slepičí vývar( 2 hodiny by se měl minimálně vařit správný vývar, nejlépe celou noc). Cibulku posmažíme, zaprášíme moukou a lahůdkovou paprikou. Poté zalijeme vývarem. Povaříme. Přilijeme smetany s rozšlehanou moukou. 5 minut povaříme. Podáváme s knedlíkem a také se slepičím masem.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.