- Autor: juvinka
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 550 |
Olej palmojádrový, kokosový | 30 |
Cibule | 50 |
Kečup | 60 |
Paprika červená | 170 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, maďarský guláš, paprika
Energetická hodnota celkem: 4712 kJ
Bílkoviny (g): 113,
Tuky (g): 58,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 785 kJ
Bílkoviny (g): 18.8, Tuky (g): 9.7, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na oleji osmahneme cibuli, poté přidáme kostky hovězího masa a podusíme, okořeníme solí, pepřem, paprikou a směsí na maďarský guláš, opět dusíme. Cca. po 30min. přidáme kečup a podlijeme. Těsně před koncem přidáme nakostičky nakrájenou červenou papariku. Vaříme doměkka, dle potřeby zahustíme. Podáváme s rýží nebo těstovinami
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.