- Autor: martik79
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bryndza 50% | 200 |
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Smetana zakysaná 15% | 75 |
Cibule | 50 |
Energetická hodnota celkem: 4158 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 68,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 46,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 416 kJ
Bílkoviny (g): 7.4, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 2.1, SAFA (g): 4.6, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Šlehačem smíchám bryndzu, tvaroh a zakysanou smetanu. Nakonec vmíchám cibuli najemno.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.