- Autor: DrAlice81
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 30.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 40 |
Mouka pšeničná celozrnná | 200 |
Mouka pšeničná bílá | 200 |
Vejce celá průměr | 100 |
Jablka | 700 |
Energetická hodnota celkem: 9450 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 371,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 79,
Vláknina (g): 46,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 315 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 1.9, Sacharidy (g): 12.4, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
suroviny na těsto dejte do pekárny na program těsto, vymíchat a chvíli nechat v teple, pak na vále vyválejte dva pláty, poklaďte jablky a zaviňte a upečte do zlatova.. v předehřáté troubě
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.