- Autor: margesimp
- Doba přípravy (min.): 70
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 5 |
Kuřecí stehno s kůží | 100 |
Brambory zimní | 100 |
Cibule | 40 |
Mrkev | 50 |
Česnek | 8 |
Jablka | 50 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Dochucovadla:
sůl, kari koření,grilovací koření.
Energetická hodnota celkem: 1690 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Brambory,cibuli,mrkev a jablko nakrájíme na plátky, dáme do mísy, zakapeme olejem,přidáme česnek na drobno,grilovací koření,hořčici a promícháme. Maso osolíme a posypeme kari kořením. Do pekáče dáme bramborovou směs, na to maso a pečeme cca 1 hodinu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.