- Autor: HaninaD
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pesto zelené | 50 |
Cibule | 70 |
Rajčatová šťáva | 160 |
Rajčata konzervovaná | 240 |
Krůtí prsa bez kůže | 500 |
Dochucovadla:
zelené pesto, sůl
Energetická hodnota celkem: 3468 kJ
Bílkoviny (g): 120,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 867 kJ
Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostičky, osmahneme na oleji, vyjmeme. Do pánve vložíme najemno narájenou cibulku, osmahneme. Přidáme osmahnuté maso, rajčata, zelené pesto a sůl. Vaříme do měkka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.