- Autor: Galiska
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno bez kůže | 250 |
Rýže dlouhozrnná (uvařená) | 250 |
Mrkev | 150 |
Cibule | 36 |
Hrášek sterilovaný průměr | 200 |
Olej palmojádrový, kokosový | 5 |
Energetická hodnota celkem: 3564 kJ
Bílkoviny (g): 69,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 94,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1782 kJ
Bílkoviny (g): 34.5, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 47, SAFA (g): 5, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.